Elektrische Sfeerhaard

Published Feb 05, 21
6 min read

Op zoek naar Sfeerhaarden

De Cinewall Toronto is een moderne toevoeging op de gelijknamige elektrische inbouwhaard van De Sfeerhaard. Een cinewall is een voorzetwand waarin zowel een sfeerhaard, als een televisie verwerkt kan worden. Beiden zullen opgaan in de muur, wat zorgt voor een luxe uitstraling - Cinewall met haard. Daarbij zijn ook de kabels van de televisie gemakkelijk en mooi weg te werken.

De Cinewall Toronto is gemakkelijk te bestellen en zal gratis, in 2 à 3 uur, geïnstalleerd worden. Gratis verzending 30 dagen bedenktijd Gratis retourneren 5 jaar garantie Gratis achteraf betalen .

Een cinewall is veel meer dan een tv meubel - Kant en klare sfeerhaard. Het is een compleet wandmeubel waar niet alleen uw televisie, maar ook uw audio installatie en uw sfeerhaard in kunnen worden gebouwd. Daarnaast biedt de kast opbergruimte en ruimte om accessoires neer te zetten. Het tovert uw woonkamer om en geeft de ruimte een compleet andere uitstraling.

Wij werken met een aantal systemen voor het afsluiten van de en het opbergen van uw spullen: Deurtjes Lades Klik / klep systemen Nissen Open vakken/ schappen Alle denkbare afwerkingen zijn mogelijk bij ons, zowel hoogglans als mat of naturel. De top 4 meest populaire afwerkingen op dit moment zijn: Eikenfineer zwart Eikenfineer wengé (donkerbruin/zwart) Alle mogelijke RAL-kleuren Verfklaar, zonder afwerking De cinewalls die wij op maat maken, worden verkocht vanaf € 3.

Bestel Cinewalls

btw. Voor deze prijs krijgt u een complete cinewall op maat gemaakt, helemaal volgens de wensen die u met ons bespreekt. Relaxury doet niet aan grote volumes en dozen met standaardproducten. , omdat wij geloven dat elk interieur en is. Daarom maken we elk product, elke cinewall op bestelling, precies volgens de wensen van onze klanten.

We komen graag bij u langs om alles netjes in te bouwen en af te werken. We leveren uiteraard alles op. Uw meubel is afgewerkt in de juiste kleur, de tv en sfeerhaard zijn aangesloten en werken en alle snoeren zijn netjes weggewerkt. Alles is klaar om ! .

Fire & Luxury levert geheel naar wens samen te stellen luxe high-end meubels, wij zijn enorm fan van de Eric Kuster stijl die herkenbaar is door de weldadig luxueuze uitstraling, met grote fluffy kussens op riante banken, strakke meubels, prachtige schelpenvazen, heerlijke geurkaarsen en bijzondere lampen. Wat een heerlijk gevoel om je na een lange werkdag in een stijlvol huis die deze luxury uitstraalt terug te kunnen trekken en helemaal tot rust te komen.

Info over Cinewall Op MaatVindt hier Luxe Cinewall

Voor de luxe maatwerk meubelen werken wij samen met een Nederlands meubelmakersbedrijf dat gespecialiseerd is in het het maken van high-end meubels op maat. De productie van deze meubelen is in Nederland, het afwerkniveau en de kwaliteit is zeer hoog - Luxe Cinewall. Maatwerk meubelen worden speciaal op bestelling vervaardigd. De levertijd is gemiddeld 6 weken.

Koop hier Luxe Tv Wand

Fire & Luxury kan voor diverse meubels maatwerk verzorgen: salontafels (bloktafel maatwerk), eetkamertafels met kruispoot of blokpoot, televisie meubel op maat (Cinewall), sidetable, TV dressoir inclusief/exclusief sfeerhaard - Cinewall met haard kosten. Daarnaast leveren wij ook hoogwaardige kwaliteit maatwerk banken. Deze banken zijn bekleed met luxe velours/velvet/fluweel stoffen, glamoureuze materialen met subtiele afwerking van de beste merken die ook worden gebruikt door top ontwerpers.

De levertijd is gemiddeld 6 weken. Wij leveren stoelen op maat in luxe velours/velvet stoffen of u kunt ook een selectie maken uit het aanbod van één van de merken in onze collectie, waaronder Eichholtz. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden, in onze showroom in Purmerend kunt u diverse meubelen bekijken.

Kies voor een model met haard als u uw filmavonden nog onvergetelijker wilt maken! In de wintertijden op de bank ploffen, om heerlijk tegenover een warme haard te zitten met een prachtig uitzicht op uw luxe tv-wand. Luxe tv wand. Wie wilt dat nou niet? Bij ons kunt u uw nieuwe muur op maat laten maken (Tv wand met haard op maat laten maken).

Vindt hier SfeerhaardenKoop hier Tv Wand Met Haard

Wij zorgen ervoor dat alles mogelijk is. Uw model kan met elk gewenste kleur en finish gespoten worden. Wilt u een glanzende of toch matte finish? Alles kan! U kunt uw ontwerp ook met elk gewenst materiaal laten maken. Wilt u een tv-wand van hout, of wilt u natuurstenen gebruiken? Elk gewenst materiaal kan! Het design ligt compleet in uw handen, met ons hulp natuurlijk.

Koop hier Tv Wand Met Haard

U kunt van alles in uw muur laten inbouwen! Wij bieden de mogelijkheid om nog meer details in uw muur te laten plaatsen. U kunt denken aan nissen, kasten, deuren en opbergruimtes. Bent u hierin geïnteresseerd? U kunt alle mogelijkheden uitgebreider lezen onder het kopje “Opbergruimtes in uw tv-wand!”..

U zoekt Tv Inbouw WandKoop hier Cinewalldeluxe.nl

De sfeerhaard blijft één van de meest gezellige haarden ooit ontworpen - Tv wand met haard. Of je nu zoekt naar een haard met 3D vlammeneffect of je wilt graag meer weten over deze elektrische sfeerhaard - Cinema wall. Vandaag kijken we naar de meest sfeervolle haarden op dit moment verkrijgbaar. Elke haard maakt gebruik van elektriciteit waardoor je geen last hebt van brandgevaar.

Je kunt een elektrische sfeerhaard kopen om in je huis op te hangen of om indruk te maken op je beste vrienden. Deze sfeerhaard staat niet alleen in het middelpunt van je woning, ook werkt hij met een geruisloze motor waardoor het kacheltje niemand lastig valt. Deze sfeerhaard werkt met een afstandsbediening.

Vindt hier Cinewall Met Haard Laten MakenKoop hier Kant En Klare Sfeerhaard

En wat als je een avontuurlijke atmosfeer wilt creëren of je beste vrienden komen langs voor een filmavondje. Dan kun je misschien een sfeerhaard overwegen. Deze elektrische sfeerhaard beschikt over 5 verschillende kleuren die allemaal individueel zijn in te stellen, of je laat ze automatisch afwisselen. Naast dat je de kleuren kunt instellen kun je ook de helderheid aanpassen.

Info over Luxe CinewallOok de vlammen van de haard stralen hitte uit. In dit geval is het namelijk zo dat hij aan de voorzijde warmte uitstraalt. Je kunt zelf de temperatuur in huis bepalen of je laat de kachel werken volgens een vast schema. Zo kun je instellen dat hij op zaterdag een andere temperatuur heeft dan op zondag.

Er is gebruikgemaakt van pianolakglas waardoor het kacheltje koel blijft en voor wat extra ambiance krijg je kiezelsteentjes toegevoegd. Luxe Cinewall. Beide zorgen ze voor een prachtig product waarbij ook het oog tevreden wordt gesteld. Je kunt een schitterend ontwerp verwachten dat binnen elke woonkamer past. De elektrische kachel staat garant voor een indrukwekkende sfeer en straalt extra warmte uit door het rooster aan de voorzijde.

Want hij gaat aan met een druk op de knop. Elektrische sfeerhaard. En dat allemaal zonder dat hij geluid produceert. Deze sfeerhaard bedien je door middel van een afstandsbediening om de warmte te regelen of om de kleur in te stellen. Uiteraard kun je deze instellingen ook handmatig bedienen via het ingebouwde bedieningspaneel.

Verder wordt hij geleverd inclusief gebruikshandleiding voorzien van de juiste informatie voor de installatie. De haard werkt met elektriciteit waardoor je geen hout nodig hebt. Je krijgt dus alle voordelen van een open haard zonder brandgevaar. Ook straalt hij warmte uit die je handmatig kunt instellen en je kunt de 3D vlammen gemakkelijk veranderen van kleur.

Bestel Cinewalldeluxe.nl

Email mij eenmalig zodra dit artikel leverbaar is (Sfeerhaard in de muur). Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt.

Navigation

Home

Latest Posts

Ontwerpmodule

Published Sep 16, 21
6 min read

Naambordje - Design - Naambordjes

Published Sep 16, 21
4 min read