Bestel hier Beloopbaar Glas

Published Apr 06, 21
6 min read

U zoekt Glazen Deur

Bestel hier Gelaagd GlasBestel Beloopbaar Glas

Hierbij mag de kogel niet door het glas slaan. Technische gegevens kunt u vinden in: uniglas 13 14 Doorbraakvertragende beglazing P-B: Doorbraakvertragende beglazing In het geval van verhoogde veiligheidseisen en bij verzekeringen worden inbraakvertragende beglazingen met de weerstandsklassen P-B toegepast - glasspecialist. beloopbaar glas. Deze kunnen worden onderverdeeld in drie groepen met toenemende beschermende werking.

Op zoek naar Zonwerend GlasVindt hier Glazen Deur

Hoe meer slagen het glas weerstaat, des te hoger is de weerstandsklasse. Weerstandsklasse Norm Toepassingsvoorbeelden P6B EN356 Apotheken, landhuizen, speciaalzaken (RC3) P7B EN356 Musea, galerieën, psychiatrische klinieken (RC4) P8B EN356 Juweliers, penitentiaire inrichtingen, serverruimtes (RC5 en 6) BR: Kogelwerende beglazing Een beglazing geldt als kogelwerend, als de beglazing voorkomt dat projectielen het glas doorboren en als ze getest worden door een onafhankelijk officieel erkend instituut.

Koop hier Beloopbaar GlasBestel Beloopbaar Glas

Testprocedure volgens EN1063: weerstand tegen beschieting Kogelwerende beglazing wordt afhankelijk van de classificatie met verschillende wapens beschoten. glazen deur. Wordt de testruit niet door de schoten doorboord, dan is de vereiste klasse bereikt. Weerstandsklasse BR1-S tot BR7-NS Norm EN1063 Toepassingsvoorbeelden Banken, militaire installaties, gebouwen in politiek, recht en economie 14 uniglas 15 Kogelwerende beglazing D: Explosiewerende beglazing Explosiewerende beglazing is ook bestand tegen explosies, bijvoorbeeld bij een terroristische aanslag.

Vindt hier Beloopbaar Glas

Door speciale, interactieve constructies kunnen beglazingen in de weerstandsklassen ER1 tot ER4 worden gerealiseerd. Weerstandsklasse Norm Toepassingsvoorbeelden ER 1 tot ER 4 EN13541 Luchthavens, kerncentrales, militaire inrichtingen, regeringsgebouwen, ambassades Testprocedure volgens EN13541: Gesimuleerde springlading Voor explosiewerende beglazing wordt naast de drukbelasting ook de minimale tijdsduur van de drukfase vastgelegd. De test simuleert de werking van een springlading die gelijk is aan TNT (beloopbaar glas).Daarom moeten we hoge eisen stellen aan de vormgeving van hun ruimtelijke omgeving en uiteraard tegelijkertijd de allerhoogste veiligheidsnormen toepassen. Een gelukt voorbeeld hiervan is de school Borchshöhe in Bremen, een project van de onderneming FRERICHS GLAS GMBH uit Verden. In dit object werden alle voordelen van het materiaal glas voor de vormgeving voorbeeldig omgezet en werd tevens rekening gehouden met alle veiligheidsaspecten die bij kinderopvang van groot belang zijn.

Zo kon een open en met licht doorstroomde atmosfeer worden gecreëerd (gelaagd glas) - glasspecialist. Interessante lichteffecten werden bereikt door de gekleurde elementen in de verticale beglazing. De beglazing van de luifel bestaat uit puntgehouden gelaagd glas op basis van 2 x Heat Strengthened glas met gekleurde folies. Bijzondere aandacht werd besteed aan de vormgeving van de luifels.

Op zoek naar Veiligheidsglas

Voor een kindvriendelijke en vrolijke omgevingen zorgen onder andere de gebruikte kleurenfolies in de warme kleuren rood en geel. De foto s op de pagina s 9, 16 en 17 werden ter beschikking gesteld door architect BDA Johannes Schneider en fotograaf Joachim Fliegner. 16 uniglas 17 Veiligheidsglas in de school Borchshöhe Optimale combinaties Met UNIGLAS SAFE Veiligheidsglas bieden wij u een spannend productprogramma en veelzijdige combinatiemogelijkheden, bijvoorbeeld met warmte-isolerend glas, geluidsisolerend glas of zonwerend glas.

Uw UNIGLAS -partner geeft u graag advies bij de keuze van het juiste glas. Technische gegevens kunt u vinden in: uniglas 17 18 Glastype Bestendigheid tegen temperatuurwisselingen Snijvermogen Breukgedrag Gevaar voor glasbreuk Letselgevaar Floatglas 40 K ja radiale scheuren vanuit breukcentrum hoog hoog Gehard glas 200 K nee zeer veel korrels met stompe randen laag laag Heat Strengthened glas 100 K nee radiale scheuren vanuit breukcentrum laag hoog Gelaagd / float 40 K ja radiale scheuren, splinters hechten aan lagen hoog laag Gelaagd / gehard 200 K nee korrels hechten aan lagen laag laag Gelaagd / Heat Strengthened glas 100 K nee radiale scheuren, brokstukken hechten aan lagen laag laag Overzicht van de verschillen tussen verschillende glastypen Veelgestelde vragen 1.

De tabel hierboven toont u de verschillende glastypen, die van elkaar verschillen op basis van de afzonderlijke parameters als bestendigheid tegen temperatuurverschillen, snijvermogen, breukgedrag en gevaar voor glasbreuk en letsel. 2. Wat is de bijzonderheid van gehard glas en gehard glas met Heat Soak test? Dankzij de thermische behandeling van het gehard glas wordt de veiligheid verhoogd. zonwerend glas.

Bestel hier Glazen Deur

Gehard glas met Heat Soak test is een in Duitsland geregeld bouwproduct, dat zonder toestemming per geval gebruikt kan worden. In de overige landen van de Europese Unie wordt de hittebehandeling volgens EN verlangd, die niet overeenkomt met het Duitse veiligheidsniveau. 3. Welke toepassingsmogelijkheden zijn er voor de verschillende typen veiligheidsglas? Enkele toepassingen van gehard glas, Heat Strengthened glas (in combinatie met gelaagd glas) en gelaagd glas hebben wij voor u aangegeven op de pagina s 5, 7, 9 en Welk veiligheidsglas moet in kleuterscholen en scholen worden gebruikt? Gelaagd glas of gehard glas resp.

Bestel hier Glazen DeurVindt hier Glazen Scheidingswand

5. Wat wordt verstaan onder pantserglas? Pantserglas is een aanduiding uit de spreektaal voor speciaal gelaagd veiligheidsglas gelaagd glas dat bestand is tegen inwerkingen van slagen, schoten en springladingen. Gelaagd glas wordt gebruikt voor bescherming van objecten en personen, bijvoorbeeld bij bankloketten, etalages of bij pantsering van speciale voertuigen. 18 uniglas 19 Testprocedure volgens EN356: vallende kogel 6.

Gelaagd glas wordt niet afzonderlijk aangeduid. 7. Volgens welke criteria worden de afzonderlijke weerstandsklassen getest? Deze vraag wordt in het kort beantwoord op de pagina s Wat wordt verstaan onder glas dat bestand is tegen inslag van een bal? De bestendigheid tegen inslag van een bal wordt getest op basis van DIN door de ruit 54 maal met een handbal en 12 maal met een hockeybal te beschieten.

Bestel hier De Glasspecialist

9. glazen scheidingswand. Wat betekent TRAV? Dit is de Duitse afkorting voor de technische regels voor het gebruik van doorvalbeschermende beglazing: TRAV Deze regels bevatten voorschriften voor ontwerp, constructie en montage, alsmede het testen van glasconstructies, bijvoorbeeld voor balustrades, borstweringen of plafondhoge beglazingen. Met de TRAV werden door het Duitse Institut für Bautechnik (DIBt) constructievarianten vastgesteld.

Voor constructies en beglazingen die afwijken van de voorschriften van de TRAV, is per geval toestemming nodig of een algemene bouwvergunning. uniglas 19 20 UNIGLAS GmbH & Co. KG Robert-Bosch-Straße 10 D Montabaur Telefoon: +49 (0) 2602/ Fax: +49 (0) 2602/ UniGlas 09/2011 .

De tijd van donkere hokken zonder contact met collega's is ver achter ons. Tegenwoordig wordt glas veelvuldig gebruikt om een fijne werkomgeving te creëren. Glazen scheidingswanden op maat zorgen voor een rustige werkplek, maar met behoud van menselijk contact. Het creëert bovendien veel ruimte - zonwerend glas. Er zijn enorm veel verschillende opties leverbaar in glazen scheidingswanden op maat.

Op zoek naar Glazen Scheidingswand

Voor glazen scheidingswanden op maat wordt altijd veiligheidsglas gebruikt, wat bij een breuk letsel voorkomt. Dit stevige glas kan in diverse kleuren en patronen worden geleverd - glazen scheidingswand. Wij staan voor onze kwaliteit. AA Glas heeft het GBO (Glas Branche Organisatie) vakcertificaat en het ISO 9001 keurmerk. Bovendien besteden we ons werk niet uit, maar werken we met eigen monteurs.

Wij kunnen een glazen scheidingswand op maat leveren met een patroon van uw keuze. Wij zijn gespecialiseerd in het printen van glas, dus ook een bedrijfslogo is geen probleem - gelaagd glas. Om meer privacy te creëren, is het glas ook (plaatselijk) mat uit te voeren. Vrijwel alles is mogelijk, we bespreken graag met u de mogelijkheden.

More from Aan huis leveren

Navigation

Home

Latest Posts

Naambordjes Voordeur Laten Maken

Published Sep 23, 21
4 min read

Naambord

Published Sep 22, 21
4 min read

Webhosting 10 Gb Opslag - Telefonisch Support

Published Sep 21, 21
6 min read